Uw professionele koeriersbedrijf

Wilt u een pakket versturen naar het buitenland? Of heeft u een contract dat eigenlijk vandaag nog bij uw zakenrelatie aan de andere kant van het land moet aankomen? Dit alles en meer is mogelijk bij uw koeriersbedrijf in de regio Helmond. Wij bieden verscheidene koeriersdiensten aan: van grote spoedzendingen tot internationaal transport en Same Day Delivery. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor professionele pakketbezorging. U kunt rekenen op de betrouwbare koeriers van ons bezorgbedrijf.

Tarieven van uw koeriersbedrijf

Doordat wij verschillende soorten transport aanbieden, kunnen wij u geen regelrechte prijzen aanbieden op deze website. Er zijn meerdere prijsafspraken mogelijk. U kunt bij ons bijvoorbeeld van tevoren een vaste prijs afspreken, dan weet u precies waar u aan toe bent. Ook werken wij met uur- en kilometertarieven. Wilt u precies weten hoeveel het kost om uw pakket van A naar B te sturen via ons koeriersbedrijf? Neem dan snel contact op met een koerier uit Helmond en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Ook voor andere vragen of voor het maken van een bezorgafspraak kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt.