Vervoer van uw koerier in Helmond

U pleegt één telefoontje en wij komen direct uw goederen ophalen voor vervoer naar een andere locatie. Of dit nu ergens in Nederland is, in Europa, of aan de andere kant van de Oceaan: de koerier uit Helmond staat voor u klaar. U kunt er bovendien op rekenen dat er tijdens het vervoer niks gebeurt met uw pakket. Uw koerier werkt met een interne kwaliteitscontrole en hierdoor zijn wij altijd zo efficiënt, punctueel en effectief mogelijk. Onze koeriers worden tevens permanent bijgeschoold zodat zij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en van de laatste ontwikkelingen op logistiek en ICT gebied.

Volg uw zending

Onze auto’s en bussen zijn voorzien van GPRS-systemen, dus uw pakket is altijd te volgen. Hierdoor weet u precies wanneer uw zending zich waar bevindt en kunt hier rekening mee houden. Alhoewel wij punctualiteit hoog in het vaandel hebben staan, kunnen er altijd onverwachte zaken optreden die voor een verlate bezorging kunnen zorgen. Dan is het volgen van het vervoer wel erg gemakkelijk.

Direct gebruik maken van vervoer van onze koeriers? Bel meteen of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een directe afspraak in Helmond of in de omgeving van Helmond.